Activiteit: Jaarlijks eetfestijn op 22 augustus 2009 van 22 Aug 2009 tot 22 Aug 2009 in Deinze Yacht Club

Verslag: Jaarlijks eetfestijn van 22 augustus 2009

Het JAARLIJKS EETFESTIJN van 22 augustus. Met 81 volwassenen en 9 kinderen en met evenveel mojito’s hebben we genoten, en ja er zijn er die ook gezongen hebben. Christophe, Veerle, Giles en Célinetje waren de gulle (uit) schenkers van de mojito’s. Elooi & zoon met vrienden en kennissen zorgden voor het karaoke gebeuren. Op het prachtig onderhouden terrein bouwde de werkgroep een heus tentenkamp en coctailbar op. Na de shift van Rety nam Nelly tot in de late uurtjes de zorg over de dorstigen over. En het was lekker, heel lekker, goed, sfeervol tot en met de tafelversieringen, kortom alles erop en eraan. Gewoonweg een schitterende realisatie die enkel mogelijk is door de bereidwillige inzet van velen onder ons, waarvoor dank.

Toegevoegd door: patrick_dryoels op 2009-10-02 17:26:46