Activiteit: Sinterklaasavond van 21 Nov 2009 tot 21 Nov 2009 in Deinze Yacht Club

Verslag: Sinterklaasavond

De Sint is weer in't land! En hij is al die brave mensen uit Deinze Yacht Club niet vergeten. 21 november kwam de goede man met twee Zwarte Pieten 's avonds met de boot toe in de haven. Daar stonden heel wat leden hen enthousiast op te wachten. Sinterklaas kreeg een mooie troon in de kantine en  riep ieder aanwezig lid bij zich. Want zij waren opgenomen in het Grote Boek van Sinterklaas. Bijgestaan door foto' s overliep de Sint of iedereen wel braaf geweest was het voorbije jaar. Omdat er in de Yacht Club alleen maar brave mensen zijn, werd niemand in de zak van Sinterklaas gestoken. Iedereen kreeg wel een zakje gevuld met lekkers en kussen van de Pieten. Het is een drukke tijd voor de Sint dus hij kon niet lang blijven. Hij werd uitgewuifd met enkele sinterklaasliedjes. Na zijn afscheid bleven we echter niet op onze honger zitten, want er werd heerlijke hutsepot geserveerd.

Toegevoegd door: patrick_dryoels op 2009-11-22 22:37:12