Activiteit: Traktaat inbranding nieuwe boten / nieuwe leden. van 11 Jun 2010 tot 31 Dec 1969 in Deinze Yacht Club

Verslag: Inbranding nieuwe leden en nieuwe boten op 11 juni 2010

Vrijdag 11 juni 18 uur,

Een paar weken geleden is het idee ontstaan om "iets" te doen met een paar mensen, die ofwel een nieuwe boot kochten, ofwel nieuw waren in de club ....
Na wat over en weer bellen, ontstond het idee om een drink te geven .  Het aantal mensen die zich aansloot groeide met de week, tot we met negen waren .

Eindelijk is 't zover, we kunnen eraan beginnen ...iedereen is op tijd en staat te trappelen om de handen uit de mouwen te steken .
Wie ook present is, Didier, de man van de feestelijkheden, onmisbaar !
Er wordt een taakverdeling gedaan, en laat de genodigden ( alle leden dus) maar komen ....we waren met 62 !!!

We hadden een paar lieflijke barmeisjes voor één avond, die zich zeer plichtsbewust van hun taak kweten .
De BBQ werd bemand door twee uit de wol geverfde stoere binken , en hulpkoks voor het bereiden van de broodjes .
Deze werden ons aangeboden door Kurt en Sophie van Delifrance, waarvoor onze hartelijke dank !

Ik kreeg de taak de "bonnekes" voor spijs en drank uit te delen .
Het leuke daaraan was, dat je zo de eerste reacties zag van de mensen die arriveerden,  het aantal bonnekes werd ten zeerste geapprecieerd .... en het ijs was gebroken .
de sfeer was van in 't begin goed, gezellig, en 't voornaamste .... de weergoden waren ons gunstig gezind .

Onze Voorzitter was er ook, en deed zijn duit in het zakje, door een speech te geven, en iedereen voor te stellen die deelnam aan het verwezenlijken van de avond .

Er was ook nog een leuke geste van Marnix en Martine die heerlijke chocolaatjes meebrachten omdat ook zij de eigenaar werden van een nieuw "vervoer" voor Marnix, hierbij bedankt .

De "uitspatting" duurde tot ongeveer 2 uur .... en we zagen dat het goed was geweest .

Nogmaals aan iedereen  een heel dikke mercie !!!

Verslaggeefster van dienst

Ingrid ( Simisola )